Sint Bonaventura
Bezieling en bezinning in het onderwijs

 

CONTACT

Lid worden van Bona?

Het lidmaatschap is, we zijn namelijk de afdeling katholiek onderwijs van de AOb, voorbehouden aan AOb leden. Die kunnen zich via “mijn AOb” aanmelden. Als je daar (nog) niet in thuis bent, of als je vast loopt in je pogingen om dat te doen, mag je je ook via onderstaand contactformulier aanmelden als lid van Bonanaventura. (o.v.v. je AOb-lidmaatschapsnummer & "ik meld me aan als lid van Sint Bonaventura"). Leden houden we op de hoogte door onze (maandelijkse) ledenbrief.  

Nog geen lid van de AOb? 

Meld je dan hier eerst aan als lid van de AOb, en ga dan naar 'mijn AOb' om je als lid van de AOb afdeling katholiek onderwijs Sint Bonaventura aan te melden! Je ontvangt dan meteen de ledenbrief.

Geen AOb-lid, maar wel geïnteresseerd ?
Wel AOb lid en gewoon geïnteresseerd ?

Wordt (gratis) vriend van Sint Bonaventura of meld je aan voor onze (gratis) digitale nieuwsbrief. Vrienden ontvangen die nieuwsbrief sowieso.

Of abonneer je op de gratis digitale nieuwsbrief door hier uw gegevens in te vullen. Om onze nieuwsbrief te ontvangen hoef je geen AOb-lid te zijn! 

Niet AOb-leden en AOb-leden die geen Bona-lid zijn kunnen ons dus volgen door (gratis) vriend te worden of door alleen een (gratis) abonnement te nemen op de (digitale) nieuwsbrief waarin ook altijd aankondigingen c.q. uitnodigingen voor onze voor iedereen toegankelijke activiteiten zijn opgenomen.

Ook studenten aan lerarenopleidingen en opleidingen voor bijvoorbeeld onderwijsondersteunende functies zijn van harte welkom als lid van Sint Bonaventura.

Studenten aan lerarenopleidingen kunnen gedurende de laatste 2 jaar van hun opleiding gratis student-lid worden van de AOb. Wij nodigen u uit om dat te combineren met een (actief) lidmaatschap van Sint Bonaventura. Via mijn-AOb of via onderstaand contactformulier waarin je dat kenbaar kunt maken. (o.v.v. je AOb-lidmaatschapsnummer & "ik meld me aan als student lid bij Sint Bonaventura")

Wil je graag meer informatie?

Als je meer informatie wilt over wie wij zijn en wat wij doen, kan je ons bereiken via het contactformulier (waar je ook een terugbel verzoek kunt doorgeven) of je neemt rechtstreeks contact op van de bestuursleden.  

Algemeen e-mailadres:                                info@SintBonaventura.nl

Bestuursleden: 
Willibrord van den Besselaar, voorzitter:       WvdBesselaar@SintBonaventura.nl                                                                                 063 831 13 11
John van Engelen, penningmeester:                JvEngelen@SintBonaventura.nl 
vacature, secretaris:                                         info@SintBonaventura.nl
Raymond Hintjes, algemeen lid:                     R.Hintjes@SintBonaventura.nl
vacature, publiciteit:       


 


Wel lid, maar je ontvangt geen ledenbrief, meld je hier aan.

 


E-mailen
Bellen
LinkedIn