Sint Bonaventura
Bezieling en bezinning in het onderwijs

 

AGENDA


Lezingen, studiedagen, vieringen en andere activiteiten over onderwijs, religie en levensbeschouwing


Vrienden/Vriendinnendag Katholieke Raad voor het Jodendom in Museum Krona

Start:20-09-2021
Einde:20-09-2021

Een bijzondere middag voor alle Vrienden en Vriendinnen van de KRJ.
Programma
Deze middag zal allereerst over recente ontwikkelingen bij de KRJ worden gesproken. Vervolgens zal er door conservator Wouter Prins een inleiding worden verzorgd over de tentoonstelling Tussen Werelden; Chagall & hedendaagse kunstenaars, die tot en met 10 oktober a.s. in Krona te zien is. Daarna zal er een rondleiding zijn langs de bezienswaardige tentoonstelling. Deze rondleiding zal worden verzorgd door Jaël Cahen, oud-directeur van het Joods Historisch Museum in Amsterdam.
Naast dit inhoudelijke en informatieve gedeelte, zal er ruimschoots gelegenheid zijn tot contact, ontmoeting en overleg.
Kosten:
De kosten voor deelname aan deze Vrienden-/Vriendinnendag is voor leden gratis. Personen die niet vriend of vriendin van de KRJ zijn, betalen € 20,-. Een handig weetje: Vrienden of Vriendinnen van de KRJ betalen per jaar ook maar (minimaal) € 20!
Alle deelnemers (Vriend/Vriendin of niet) verzorgen zelf hun toegang tot het museum (Museumkaart: gratis; voor anderen € 9)!
Coronamaatregelen:
Uiteraard zal deze middag conform de voor 20 september geldende coronamaatregelen worden georganiseerd.

Praktische informatie:
Locatie: Museum Krona, Uden
Opgave voor deelname: bij de secretaris van de KRJ, Roman Gruijters, via info@katholiekeraadjodendom.nl.Terug naar overzicht


E-mailen
Bellen
LinkedIn