Sint Bonaventura

Bezieling en bezinning in het onderwijs

CONTACT

Geïnteresseerd in onze activiteiten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief door hier uw gegevens in te vullen. Daar kun je ook aangeven dat je eventueel, naast de BONA nieuwsbrief, ook andere nieuwsbrieven wilt ontvangen. Om onze nieuwsbrief te ontvangen hoef je geen AOb-lid te zijn! Om mee te doen aan diverse activiteiten die we in de nieuwsbrief aankondigen ook niet.


Lid worden van Bona?

Het lidmaatschap is voorbehouden aan AOb leden die zich via “mijn AOb” kunnen aanmelden. Als je daar (nog) niet in thuis bent mag je die wens ook via onderstaand contactformulier doorgeven (o.v.v. je AOb-lidmaatschapnummer)

Ben je geen lid van de AOb? Meld je dan hier eerst als AOb lid aan, en ga dan naar 'mijn AOb' om je als BONA-lid en tegelijk voor de BONA-nieuwsbrief aan te melden! Als je ook het onderstaand contactformulier invult weten we meteen van je aanmelding. Daar kun je ook aangeven of je actief wilt worden in Sint Bonaventura.

 

Wil je graag meer informatie?

Als je meer informatie wilt over wie wij zijn en wat wij doen, kan je ons bereiken via het contactformulier (waar je ook een terugbel verzoek kunt doorgeven) of je neemt rechtstreeks contact op van de bestuursleden.  
.

Algemeen e-mailadres:                               info@sintbonaventura.nl

Bestuursleden: 

Willibrord van den Besselaar, voorzitter:       WvdBesselaar@SintBonaventura.nl    063 831 13 11

John van Engelen, penningmeester:              JvEngelen@SintBonaventura.nl

vacature, secretaris:

vacature, publiciteit:

vacature, algemeen lid: